Portret Inge

You can't stop the waves, but you can learn to surf

Ik ben Inge Lemmens, 46 jaar en alleenstaande mama van twee tienerzonen.

Vrienden omschrijven mij als een enthousiasteauthentieke en down-to-earth persoon die pragmatisch is en geniet van de kleine dingen in het leven.

In mijn privé leven heb ik al wat watertjes doorzwommen, die mij de nodige levenslessen hebben bijgebracht en mij gemaakt hebben tot de persoon die ik vandaag ben. Hierdoor heb ik geleerd dat je vaak kan vallen, maar ook dat je minstens zo vaak terug dient op te staan en er steeds uit leert.

Door mijn ervaring als economiste in het bedrijfsleven, weet ik wat het is om doelstellingen te behalen en steeds bij te sturen omwille van de constante verandering. Ik heb de stress ervaren die daarmee gepaard kan gaan.

De afgelopen jaren heb ik vooral mensen/teams in verandering begeleid met specifieke aandacht voor het menselijke aspect van de verandering. Daardoor besefte ik dat het juist de interactie met mensen is, die mij energie geeft.

Dit besef was de aanleiding om mij om te scholen tot coach zodat ik mijn intuïtie kan ondersteunen met concrete technieken om zo mensen te stimuleren, waar nodig. In volle vertrouwen en met passie.

Als coach inspireer ik mensen om hun leven opnieuw in eigen handen te nemen. Dit betekent keuzes maken en acties ondernemen om datgene waar je voor kiest ook effectief te bereiken.

Ik kijk er alvast naar uit om jou te ontmoeten, Inge

Opleiding

  • Opleiding tot professioneel coach (2016-2017)
  • Opleiding tot stress coach (2017)
  • Opleiding tot burn out coach  (2018).
  • Stress & Burn-out Coach (2022)

Ik vind het belangrijk om mij continu te blijven vormen om zelf te groeien en zo mijn klanten nog beter te kunnen ondersteunen.